02 / 05 / 2024

Sur Yapı Koşuyolu fiyat!

Sur Yapı Koşuyolu fiyat!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

Daire alanlarının 50 metrekareden başladığı proje toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 6 bin dolardan başlıyor.



23 katlı bir blok ve, 3-4 katlı yatay bir blok şeklinde yükselecek olan projede dairelerin büyüklükleri 50 ila 200 metrekare arasında değişiyor. Proje 100'e yakın konuttan meydana gelecek.


Toplam 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje 1+1 daireler az katlı yatay blokta toplanacak. Projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın konumda, Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne gelmeden E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede ön satış döneminde rezervasyon için 6 bin dolar kapora bırakılacak.


Koşuyolu Karting pisti ve otopark alanına yapılacak olan projenin satışları 2016 yılının ilk ayında başlanması bekleniyor. Projede teslimler inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak. 


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön