27 / 04 / 2024

Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekaresi 6 bin dolar!

Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekaresi 6 bin dolar!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

Sur Yapı Koşuyolu projesinde 100'e yakın konut olacak. Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlayacak. 2016'da satışa çıkacak proje için ön talep toplanıyor...




Sur Yapı Koşuyolu projesine hazırlanıyor. 23 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan  Sur Yapı  Koşuyolu projesinde 100'e yakın konut olacak. Proje, Ofton Koşuyolu projesinin yanında, Koşuyolu Karting pisti ve otopark alanına yapılacak. 


Sur Yapı Koşuyolu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede 23 katlı bir blok ve, 3-4 katlı yatay bir blok olacak. 1+1 daireler az katlı yatay blokta toplanacak. Projede dairelerin alanları 50 ila 200 metrekare arasında değişiyor.


Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlayacak. Projede satışlar henüz başlamadı. 2016 yılının ilk ayında satışa sunulması beklenen proje için ön satış döneminde rezervasyon için 6 bin dolar kapora bırakılacak.


Sur Yapı Koşuyolu projesinde teslimler inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak.  Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın konumda yer alan  Sur Yapı Koşuyolu Projesi  Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne gelmeden E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekaresi 6 bin dolar!


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/



projeye sor



Geri Dön