28 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Residence fiyat!

Sur Yapı Mirage Residence fiyat!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Atatürk Havaalanı'na yakın konumda olan Sur Yapı Mirage Residence fiyat listesi daire tiplerine göre değişiyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.



Mirage Residence Güneşli'de konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Sur Yapı Mirage Residence fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda hayata geçiriliyor. 


Mirage Residence Güneşli'de yüzde 7 lansman indirimi yapılıyor, peşin veya banka kredili ödemelere özel olarak ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. Toplam 342 adet dairenin yer aldığı proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. 


Bağcılar Mirage Residence'de güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Sur Yapı Mirage Residence fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor, indirim fırsatları ile 297 bin TL'ye kadar düşüyor. Projenin Kasım 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Tem Otoyolu'na, metroya, metrobüse, Atatürk Havaalanı'na yakın bir bölgede yükselen  Mirage Rezidans  Güneşli'de yüzde 25 peşinatta, kalan kısmın yüzde 25'i teslimde, kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Mirage Residence iletişim bilgileri

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön