28 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Residence fiyatları!

Sur Yapı Mirage Residence fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Sur Yapı Mirage Residence fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Güneşli'de inşa edilen projede yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.



Konutların 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Mirage Residence Güneşli Evleri 73 bin metrekare arsa alanına sahip. Satışları devam eden proje 300 milyon yatırım bedeliyle yükseliyor.


Sur Yapı Mirage Residence fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirimin yanı sıra, peşin alımlarda veya peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor.


Mirage Residence Konutları  Sur Yapı  imzası ile İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de hayata geçiriliyor. Proje Atatürk Havaalanı'na, Tem Otoyolu'na, metrobüse ve metroya yakın mesafede bulunuyor.


Güneşli Mirage Residence'nin sosyal alanları; çocuk havuzu, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yüzme havuzundan oluşuyor. 


Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın yer aldığı Sur Yapı Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. 


Mirage Residence satış ofisi

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön