28 / 04 / 2024

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödemeleri!

 Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödemeleri!

“Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası ile konut alıcıları teslime kadar küçük küçük taksitler ve rahat ödeme koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı bulacak. Peki Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödemeleri nasıl olacak? diyorsanız işte yanıtı..



 

11 projede 300 konutla sınırlı Sur Yapı ‘’Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası ile geniş kitlelerin lüks konut sahibi olması amaçlanıyor. 


Kampanya kapsamında konut alıcıları teslime kadar küçük küçük taksitler ve rahat ödeme koşullarıylaev sahibi olma fırsatı bulacak. 


Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödemeleri!

“Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyasıyla teslime kadar sadece 600 TL taksit ve 120 ay vade imkânı ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. 


Kampanyada öncelikle liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor ve indirimli fiyat üzerinden yüzde 15 peşinat alınıyor. Sonrasında ise 120 ay 0,55 vade ile teslime kadar  600 TL’den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise beş vade farksız ödeme ile kapatılıyor.


 Taksit sayısını azaltmak isteyenler için 60 ay 0 faiz imkânı da kampanya kapsamında sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde ise %10+%15 indirim uygulanıyor. 


Örneğin;  ‘‘Mutlu Evler Türkiye’’ kampanyası kapsamında indirimli fiyatı 323 bin TL olan 60 metrekare 1+1 daireye sadece 48 bin TL peşinat ile sahip olma fırsatı sunuluyor. Teslime kadar 600 TL, teslimden sonra ise 1.474 TL taksitle ödeme yapılıyor. 120 ay için sadece 0,55 kredi oranı uygulanıyor. Kalan tutar ise 29 bin TL’lik  vade farksız beş ödeme ile tamamlanıyor.



   Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ödemeleri!


Tel:444 5 787 


Web: http://mutluevlerturkiye.suryapi.com.tr/


Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 


 


Geri Dön