25 / 08 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri'nde çifte fırsat! İster tatil yapın, ister kiraya verin!

Sur Yapı Tatil Evleri'nde çifte fırsat! İster tatil yapın, ister kiraya verin!

Antalya’nın en gözde bölgelerinden birinde hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri, tatil yaparken kazanç sağlama fırsatı sunuyor. 



Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, tatil bütçesiyle hem kendi tatil evinize sahip olunabileceğini hem de ömür boyu tatil garantisi elde edilebileceğinden bahsederek projenin cazibesine değindi. 

İSTER TATİL YAPIN, İSTER KİRAYA VERİN!

Sur Tatil Evleri GYO’nun dünyanın cazip tatil destinasyonlarından biri olan Antalya’da hayata geçirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi tatilden para kazanmayı mümkün kılıyor. Yeni nesil devre mülk konsepti ile otel konforunda, full eşyalı olarak sunulan devre mülklerde ister tatil yapılıyor isterse kiraya vererek gelir elde ediliyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’daki geniş balkonlu evler, birçok kişinin konaklamasına imkân tanıyacak şekilde tasarlandı. 66 metrekareden 143 metrekareye kadar daire seçenekleri bulunan devre mülklerde 1+1 evler 4 kişi, 2+1 evler 6 kişi, 3+1 evler ise 8 kişi kapasitesine sahip.

Devre mülk sakinleri, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren eşyaları evlerinde kullanıma hazır halde bulacak.

Özel plajı, yemyeşil alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, spa, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal olanakla donatılmış durumda. Aynı zamanda, projede bulunan restoranlar, kafeler ve alışveriş alanları sayesinde tatilciler, her türlü ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor.

Sur Yapı Tatil Evleri’nin kumsallı yüzme havuzu ve Konyaaltı sahilinde kendine ait bir plajı bulunduğuna dikkat çeken Elmas, “Tesisimizde farklı büyüklük ve konseptlerde tematik havuzlar bulunuyor.

Kumsallı yüzme havuzu, dalga havuzu, kapalı havuzlar, sıcak ve soğuk su yüzme havuzları, aquapark, kadınlara özel yüzme havuzları ile sonsuzluk ve zen havuzları gibi birçok aktivite alanı devre mülk alıcılarımızın tercihine sunduğumuz geniş yelpaze arasına dahil” ifadelerini kullandı.

Sur Yapı Tatil Evleri nde çifte fırsat! İster tatil yapın, ister kiraya verin!
İKİ HAFTADA DEVREMÜLK SAHİBİ OLUN

Sur Yapı Tatil Evleri, Antalya’nın en gözde bölgelerinden birinde tatil anlayışına yeni bir soluk getiriyor. Proje, modern mimarisi, geniş sosyal olanakları ve doğa ile iç içe tasarımıyla öne çıkıyor.

Tatil bütçenizle hem kendi tatil evinize sahip olabiliyor hem de ömür boyu tatil garantisi elde ediyorsunuz. Üstelik şimdi devre mülk alıcılarına cazip ödeme koşulları da sunuluyor.

Sur Yapı Tatil Evleri nde çifte fırsat! İster tatil yapın, ister kiraya verin!

Peşinatsız, ara ödemesiz ve 24 aydan başlayan taksit avantajlarıyla devre mülk alıcılarıyla buluşturuyoruz. Bu kampanyamız özelinde sizi kredisiz ve vade farksız olarak Sur Tatil Evleri GYO bünyesinde taksitlendirerek ödeme imkânı sağlanıyor.

Sur Tatil Evleri GYO peşinatsız ve ara ödemesiz modeline ek yeni kampanyası ile aynı taksit tutarına bir değil, iki hafta devre mülk sahibi olma imkânı da sunuyor.

Sur Yapı Tatil Evleri'nin Temmuz kampanyası Ağustos'a uzatıldı! Sıfır peşinat, sıfır faiz ve 24 ay taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk yarısında 1.179 adet devre mülk satıldı!

Sur Yapı'dan Ev Almanın Tam Zamanı kampanyası! Yüzde 25 indirimle konut fırsatı!

Geri Dön