Sektörel

Sur Yapı'dan Ev Almanın Tam Zamanı kampanyası! Yüzde 25 indirimle konut fırsatı!

4 yılda 10 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, 4 farklı ödeme koşulunun yer aldığı ‘Ev Almanın Tam Zamanı’ indirimli konut kampanyasını başlattığını açıkladı.

4 yılda 10 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, 4 farklı ödeme koşulunun yer aldığı ‘Ev Almanın Tam Zamanı’ indirimli konut kampanyasını başlattığını açıkladı. 

Dört farklı ödeme yöntemi sunan kampanya kapsamında konut sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ara ödemeler, peşinat ve taksit imkanı sunuluyor.

“4 YILDA 10 BİN KONUTU SAHİPLERİYLE BULUŞTURDUK”

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu kampanyanın Cevher Ümraniye ve Sur Yapı Antalya projelerini kapsadığını dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Rekor seviyede seyreden teslim performansımızı 2024'te de aralıksız sürdürüyoruz. Ödüllü mega proje Sur Yapı Antalya başta olmak üzere Excellence Koşuyolu, Topkapı Evleri ve Muhit Sancaktepe gibi birbirinden değerli projelerimizle 4 senede 10 bin konutu sahipleriyle buluşturduk. Sur Yapı olarak ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. ‘Sur Yapı’dan Ev Almanın Tam Zamanı’ sloganıyla lanse ettiğimiz kampanyamızla da Sur Yapı Cevher Ümraniye ve Mega şehir Sur Yapı Antalya’daki projelerimizde konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamı cazip ödeme imkânlarıyla sunuyoruz. Sur Yapı güvencesiyle başlattığımız kampanya dahilinde ara ödemeler, peşinat ve taksit seçeneklerinden oluşan avantajlar sunarak konut sahibi olmak isteyen herkesi Sur Yapı ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.


4 FARKLI SEÇENEKLE BANKASIZ KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI

Yaptığı açıklamada söz konusu kampanyanın bankasız ve kefilsiz olarak 4 farklı ödeme alternatifinden oluştuğunu dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “1. alternatifte peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı, 2. alternatifte ise; yüzde 25 peşinat vade farksız 6, 12 ve 24'üncü aylarda ara ödeme avantajları sunuyoruz. 3. alternatifte ise yarısı peşin, kalan yarısını da 24 ay sonra ödeme imkânı sağlıyoruz. 4. alternatifte de yüzde 25 peşinat, 1.29 vade ve 72 aylık sabit artan taksit seçenekleriyle ödeme imkanları yer alıyor” dedi.

PROJELER DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Cevher Ümraniye’nin hayata değer katma vizyonu ile tasarlandığını dile getiren Elmas, söz konusu projenin yer aldığı konum ile ulaşım avantajı da sağladığını kaydetti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Projemizdeki fitness, sauna, stüdyo odaları ve kapalı otopark ile konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam imkânı sunuyoruz. Ayrıca dinlenme, spor ve piknik alanları, kış bahçesi ve çocuk parklarıyla her şeyin yanı başınızda olduğu bir yaşam alanı sağlıyoruz” dedi.

SUR YAPI ANTALYA’DA 20 BİN KİŞİ YAŞIYOR

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya’da bugüne kadar 6 bine yakın bağımsız bölümün teslimatını gerçekleştirdiklerini dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya’da hayata geçiriyoruz. 2020 yılından bu yana konut teslimlerine aralıksız devam ettiğimiz Sur Yapı Antalya, evleri, sokakları, parkları, bahçeleri, dükkanları, mağazaları ve alışveriş caddesiyle yaşayan bir şehre dönüştü. Antalya’nın yeni yaşam merkezi haline gelen projede şu anda 20 binden fazla kişi yaşıyor” dedi.

Açıklamasında Sur Yapı Antalya’da yaşamın başladığı ilk kısım olan Park etabının 35 bloğunda doluluk oranının yüzde 100’ü bulduğunu dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas şöyle konuştu: “Hemen yanı başında 157 bin metrekarelik şehir parkı olan Park etabı, doğayla bütünleşmiş modern bir şehir yaşamı sunuyor. 1,3 kilometre uzunluğuna sahip Alışveriş Caddesi’ne de ev sahipliği yapan Sur Cadde de , alt katlarında sağlı sollu dükkanların, üst katlarında da  ofis ve konutların yer aldığı bloklardan meydana geliyor. ‘Suyla gelen medeniyet’ temasının hâkim olduğu Turkuaz Sitesi’nde tüm bloklar su kenarında bulunuyor. Site geniş meydanları, göleti ve geniş sosyal imkanlarıyla ön plana çıkıyor. İçerisinde bulunan Vitrin Antalya bahçeli daireler ve yüzme havuzlarını kapsarken; Antalya Suites ise deniz manzaralı konutları içeriyor.”

Vekaletnamede tevkil yetkisi nedir?

Kulislerde asgari ücret hareketliliği başladı! İşte kalem kalem asgari ücret zammı hesaplaması!

İstanbul'a yeni tramvay hattı gelecek!