30 / 04 / 2024

Suzuki Swift fiyatları ne kadar, kaç TL? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Suzuki Swift fiyatları ne kadar, kaç TL? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Suzuki`den otomobillere Şubat 2023 zammı geldi. Peki, Suzuki Swift'in Kasım fiyatı ne kadar? Suzuki Swift kaç TL? İşte 7 Şubat 2023 Suzuki Swift fiyat listesi...



Türkiye'nin lider otomobil markalarından biri olarak bilinen Suzuki otomobilleri Şubat 2023'te yükselişe geçti. Suzuki'nin en sevdiği arabalardan biri olan Suzuki Swift de bu maaş artışıyla pazar payı kazandı.

Suzuki Swift, akıllı hibrit teknolojisi, göz alıcı iki tonlu gövde seçenekleri, çarpışma önleme sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyici, Apple Carplay ve Android Auto sistemlerine sahiptir.

Suzuki Swift bir ön algılama sistemi ile donatılmıştır. Bu sistemde ön cama bir monoküler kamera ve bir lazer sensör monte edilmiştir.

Uzun ve orta menzilli monoküler kamera sistemini, gece tespiti için lazer sensörünü, uzun far asistanını, şeritten ayrılma uyarısını, çarpışma önleyici frenlemeyi ve dönüş uyarısını destekler. Suzuki Swift, bir LCD yol bilgi ekranı, bir dijital kamera ve 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ile donatılmıştır. 

Peki, Suzuki Swift`in Aralık fiyatı ne kadar? Suzuki Swift kaç TL? Suzuki Swift 100 KM`de ne kadar yakıyor? İşte 7 Şubat 2023 Suzuki Swift fiyat listesi...


Geri Dön