30 / 04 / 2024

Swarovski, mağaza sayısını iki katına çıkaracak

Swarovski, mağaza sayısını iki katına çıkaracak

Swarovski, Türkiye'deki mağaza sayısını 2009'da iki katına çıkararak büyüme kararı aldı.



Swarovski, tüketim ürünlerinin Türkiye'de dağıtımını güçlendirmek amacıyla, hem bağımsız perakende ortaklarını, hem de yakında açılacak olan kendi mağazalarını desteklemek için İstanbul'da yeni bir büro açtı.
Öncelikli hedefi İstanbul'daki mağaza sayısını artırmak olan Swarovski, daha sonra Ankara,  Adana  ve  İzmir  şehirlerinde büyümeği planlıyor. 2009 yılında mağaza sayısını iki katına çıkartacak olan Swarovski, Türkiye'de beş yeni Ortak Mağaza ve Swarovski'ye ait beş Swarovski Mağazası açmayı hedefliyor.
Swarovski'nin Tüketim Ürünleri Ticaretinden sorumlu Türkiye Ülke Müdürü olarak göreve yeni gelen Aslı Tezcan, "Swarovski, Türkiye pazarının potansiyeline inanmakta ve ülkemizde önemli yatırımlar yapmayı planlamaktadır" dedi. "Türkiye'de kendi mağazalarımızın açılacak olmasından da özellikle büyük heyecan duymaktayız. Bu mağazaları açabileceğimiz en uygun yerlere bakıyoruz." Türkiye'de ilk Ortak Mağazası, 2004 yılında İstanbul'da açılan Swarovski, halihazırda ürünlerini İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de bulunan on bağımsız Ortak Mağaza ile Türk müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Habertürk

Geri Dön