27 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.



Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Mimarisi, sosyal alanları, lokasyonu ve alışveriş noktalarıyla hayata lüks ve konfor katan proje, 110 bağımsız birim içerisindeki 6 bağımsız villasıyla hayatın her anını ayrıcalıklı hale getiriyor. İnşaatının yüzde 95’i bitirilen ve 500 metrekare ile 689 metrekare arasında değişiklik gösteren bağımsız villalar; herkesten bağımsız geniş bahçesi, kendine ait havuzu, plajı,  ve şehir hayatından uzak konumuyla huzurlu bir yaşam sağlıyor. Boydan boya cam ile yapılan ve kesintisiz deniz manzarası sağlayan villalar; turkuvaz rengi deniz ve muhteşem Ilıca manzarası eşliğinde günün her saatini keyifli hale getiriyor.

Swissotel Residences Çeşme nin yüzde 95 i tamam!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasına ek olarak bütün dünyanın ilgisini çeken Çeşme Ilıca Plajı’nda bulunan villalar, her mevsim hayaı renklendiriyor. Şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanları başta olmak üzere hayata dahil bütün ihtiyaçları tek bir çatı altında bir araya getiriyor. 5 oda 1 salon şeklinde tasarlanan villalar; ekstra depo alanları, üç araçlık özel otoparkı ve her villaya ait asansörüyle yaşam alanını lüks merkezi haline getiriyor. Otoparktan istenilen her kata çıkma fırsatı sağlayan özel asansör, evin içinde de kullanıma açık.  

Swissotel Residences Çeşme nin yüzde 95 i tamam!

Swissôtel ayrıcalıklarına sahip olma imkanı…

Swissotel Residences Çeşme’den konut sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil olarak Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliğinden, bütün dünyada Accor otellerinde VIP rezervasyona, otomatik statü yükseltmeye ve indirimlere kadar pek çok fırsattan faydalanabiliyor. Global avantajlara ilave olarak Swissôtel Çeşme’de de indirim ve ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. 

İleri düzey otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle bütünleşiyor

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumuyla inşaatına başlanan Swissotel Residences Çeşme ile lüks ve markalı rezidans kültürü Çeşme’ye geliyor. Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksin bulunduğu projede teslimlerin 2022'de yapılması planlanıyor. 102 metrekare ile 1.300 metrekare arasında değişen ve özgün mimarisiyle kişiselleşebilen evler, bir rezidanstan çok daha fazlasını sunuyor. Birleştirme özelliği bulunan konutlar ve villalar kişiye kendi yaşam alanının sınırlarını belirleme fırsatı sağlıyor.

Swissotel Residences Çeşme nin yüzde 95 i tamam!

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor

Kendine ait plajıyla beraber denize sıfır konumda bulunan proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi haline geliyor. Projede, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda yalnızca Swissotel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun süren kiralamaları konut sahipleri kendileri gerçekleştirebiliyor. Swissôtel’in aracı olacağı 6 aydan az süreli kiralamalarda ev dekorasyonunun Swissôtel standardında olması bekleniyor. 

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

 


Geri Dön