30 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 



Kovid-19 salgınıyla beraber mobil yaşamın ve evden çalışmanın yaygın hale gelmesi sonucunda yaşam küçük kentlere kaydı. Büyük kentlerden uzaklaşmak ancak sosyal yaşamında içinde bulunmak isteyen kişiler farklı alternatifler aramaya başladı. Yaşam, yatırım ve emlak açısıdan gün geçtikçe değer kazanan ve sosyal yaşam imkanlarıyla 365 gün ayrıcalıklı bir hayat sunan Çeşme bu durumda dikkat çekiyor. 

Göz alıcı kumsalı ve turkuaz deniziyle Çeşme Ilıca son yıllarda gözde oldu. Ilıca plajı, özel koyları, sosyal açıdan pek çok imkan sağlayan ve doğal güzelliiğiyle büyülüyor. Çeşme'de konut ev arsa fiyatları son zamanlarda 2.5 kat arttı. , Çeşme’de arsaların fiyatları pandemi öncesi 2 milyon liradan başlıyorken, şu an 5-5.5 milyon liradan satılıyor. 

Swissotel Residences Çeşme nin kaba inşaatı tamam!

2021 Haziran'da inşaatına başlanılan ve Çeşme Ilıca plajında konumlanan markalı rezidans projesi Swissotel Residences Çeşme, emlak sektöründeki yükseliş kapsamında her geçen gün değerleniyor. 


Geri Dön