28 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

Firma: Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik

Proje: Swissotel Residences Çeşme

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...



Turizm ve sanayi tesisleriyle dikkat çeken İzmir, yatırımcılar için cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasına ek olarak bütün dünyada ön plana çıkan Çeşme Ilıca Plajı, Swissotel Residences Çeşme ile yepyeni bir çehreye kavuşacak. Yeni Şafak Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre;  İzmir  Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verdiklerini belirten Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, projenin 2022 yılı yaz aylarında bitirileceğini duyurdu. 

Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşaatına start verilen projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleks bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ile 1.300 metrekare arasında değişiyor.

Projedeki fiyatlara ilişkin de bilgi paylaşan Haydar İnaç, “563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiklik gösteriyor” diye konuştu. 

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

BÖLGENİN AMİRAL GEMİSİ

Rezidans yatırımcılarına kira getirisi de sunacak bir uygulamayı da hayata geçireceklerine dikkat çeken İnaç, “İsteyen mal sahipleri, rezidanslarını kullanmadıkları zaman diliminde otel bünyesinde kiraya vererek kira geliri de sağlayabilecek” ifadelerini kullandı. 

İnaç, 500 milyon Türk Lirası yatırım değeriyle hayata geçirilecek olan projede ortaklığın 1.5 saatlik bir görüşmenin ardından hemen kurulduğuna vurgu yaptı. Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Dilek de projenin bölgenin amiral gemisi olacağının altını çizdi. ZA Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi Sabit Aydın ise ortaklığın yeni projelerle süreceği müjdesini verdi. 

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

FİYATTA YÜZDE 40 ARTIŞ BEKLENTİSİ

İzmir talep görünce İstanbul ve Ankara’daki müteahhitlerin İzmir’e geldiğine vurgu yapan Haydar İnaç, “İstanbul,  Ankara  ve Bursa dahil olmak üzere çalışanlara nerede yaşamak istendiği sorulduğunda ilk sırada İzmir çıkıyor. O nedenle biz İzmir’e inanıyoruz. Ön satışına başlanan projenin yüzde 70’i için bağlantı kuruldu” açıklamasında bulundu.

Çeşme’nin yükseliş trendini destekleyeceğini belirten İnaç, fiyatların proje bitirildiğinde şimdiki seviyeden yüzde 40 fazla olacağına da dikkat çekti.

Müteahhitlerin grev kararı aldığı çimento fiyatlarındaki yükselişle ilgili de konuşan Haydar İnaç, bugün çimento üretiminin enerjiye bağlı olduğunu dile getirdi.

Web: http://www.mirayinsaat.com/


projeye sor



Geri Dön