07 / 05 / 2024

Swissotel Residences Çeşme

Swissotel Residences Çeşme

Antalya'ya Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İran, Ürdün, Filistin, Irak, Lübnan ve Umman başta olmak üzere 44 ülkeden alıcı heyetler, Türk mermeri için gelecek.

Körfez ülkelerinin Türkiye'deki emlak yatırımları artacak!

Türk-Katar ortaklı Larinvest Gulf Trading&Consultancy firmasının yönetici ortağı Gökhan Çağlar, 26-28 Nisan tarihleri arasında Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan Cityscape Katar gayrimenkul fuarında açılış gecesi konuşması yapacak.

Körfez ülkelerindeki gayrimenkul yatırımcıları harekete geçti!

1 Kasım seçiminde sandıktan istikrarın çıkması, Körfez ülkelerindeki gayrimenkul yatırımcılarını harekete geçirdi.

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan yöntemler yabancıların ilgisini çekti!

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan mühendislik yöntemleri Körfez ülkelerinin de ilgisini çekti. Dünyada ilk olan 'askılı borular' yakın zamanda birçok projede yer alacak.

Körfez ülkelerinden Türk firmalarına 267 milyon dolarlık talep!

Cityscape Fuarı'nda Türk firmaların projelerine Körfez ülkelerinden 267 milyon dolarlık talep geldi. Satışlardaki en önemli etken ise değer kazanan dolar oldu.

Körfez ülkelerinin konut alımında tercih ettiği bölgeler!

Körfez ülkeleri, İstanbul’da konut alımında Avrupa Yakası'na öncelik veriyor. Yabancıların gayrimenkul tercihini Taksim’e olan mesafe belirliyor. Yatırımcılar, İstanbul’da markalı konutlara büyük ilgi gösteriyor.

2014'te körfez ülkelerinin yabancı yatırımcılar içindeki payı yüzde 35'e çıktı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yabancı yatırımcılarla ilgili son verileri değerlendirirken; "Türkiye hem sahip olduğu konumu, hem de iklimiyle Körfez ülkelerinin cazibe merkezi olmaya devam ediyor." dedi..

Türkiye bu yıl 122 turizm fuarına katılacak!

Rusya'daki ruble krizinden endişe eden turizm sektörü, 2015'in kayıp yıl olmaması için yurtdışı tanıtım faaliyetlerine ve fuarlara ağırlık verecek. Türkiye bu yıl toplam 122 turizm fuarına katılacak.

Körfez ülkelerinin Türkiye'ye ilgisi arttı!

Mütekabiliyet yasasının 2012'de değişmesinin ardından, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul edinimi hızla artıyor. Özellikle Körfez ülkelerinin Türkiye'ye ilgisi dikkat çekiyor. Satın alma yapan kişi sayısı yüzde 202 yükseldi.

Körfez ülkelerinin gündeminde Türk inşaat sektörü var!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu...

Körfez ülkelerinde Türk işadamlarını 3 trilyon dolarlık proje bekliyor!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, iktidarı döneminde sık sık gittiği Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) de dahil olmak üzere Körfez ülkelerinde Türk işadamlarını 3 trilyon dolarlık proje bekliyor...

Mütekabiliyet Yasası'yla Arapların konut alımında büyük artış yaşandı!

Mütekabiliyet Yasası'nın çıkmasının ardından Arapların Türkiye'den konut alımında büyük artış yaşandı. Ortadoğulu ve de Körfez bölgesinden gelen yatırımcılar, özellikle de İstanbul'da gayrimenkul almayı tercih ediyor

Wall Street Journal: Körfez emlak yatırımcıları Türkiye'den emlak alıyor!

ABD’nin etkili ekonomi gazetesi olan Wall Street Journal, Körfez’deki emlak yatırımcılarının Türk lokumu başlıklı haberinde, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların Türkiye’den peynir ekmek gibi emlak aldıklarını yazdı

Körfez'de inşaat piyayasının değeri 1.5 trilyon dolara ulaştı!

Körfez'deki inşaat piyasasının değerinin artmasıyla birlikte bu alandaki iş fırsatları da artış gösterdi. Düşük gelirli vatandaşların taleplerinin karşılanabilmesi için 3 milyonun üzerinde konut inşaası gerektiği belirlendi..

Arap turistler Bursa ve Yalova'ya akın ediyor!

Arap Birliği Turizm Örgütü tarafından bu yıl "ana destinasyon" ilan edilen Bursa'nın yanı sıra Yalova'nın Termal ilçesine Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor. Yalova ve Bursa'da otellerde yüzde 80'lere varan doluluk oranlarına ulaşıldı.

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Çeşme'de yer alan Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimler 2022 yılında gerçekleştirilecek.

Swissotel Residences Çeşme'de teslimler 2022'de!

Swissotel Residences Çeşme'de konut teslimlerinin 2022'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 563 bin Euro ile 10 milyon Euro arasında değişiyor.

Swissotel Residences Çeşme nerede?

Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme fiyat!

Swissotel Residences Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Çeşme fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Çeşme geliyor! Yeni proje!

İzmir Çeşme’de 500 milyon Türk Lirası tutarında yatırımla rezidans, otel ve villadan meydana gelecek olan Swissotel Residences Çeşme projesinin inşasına start verildi. Projede fiyatlar 563 bin avro ile 10 bin avro arasında değişiyor...

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Swissotel Residences Çeşme Haberi

Swissotel Residences Çeşme

Bu yıl ikincisi 26-29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek olan Turkey Stone Antalya-Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarında Türk mermeri bir kez daha görücüye çıkacak. Antalya Mermer Fuarı'nda Sadece Arap Ülkelerinden bin alıcı...