30 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.



Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.

Yaptığı açıklamada Swissôtel Residences Çeşme projesinin teslimine çok az bir süre kaldığını ve bunun için büyük bir heyecan duyduklarını belirten Proje yatırımcısı Miray İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, 2021 yılının Şubat ayında Swissôtel Residences Çeşme projesi ile ilgili değerli yatırımcı ortakları ile görüştüklerini ve bu önemli bölgede böyle bir ortaklığın değer katacağı görüşüne vararak anlaşmalarını imzaladıklarını söyledi.

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023 te teslim!

Açıklamasında muhteşem denizi, göz alıcı kumsalı ve Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı konut projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Proje yatırımcısı Miray İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, döviz kurunda ve ekonomide yaşan dalgalanmalara ve pandemiye rağmen projeyi kusursuz bir şekilde ve zamanında teslim ediyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada projeye başladıkları andan itibaren İzmir ve İstanbul’dan çok yoğun bir ilgi gördüklerini söyleyen Proje yatırımcısı Miray İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissôtel marka değeri ile güneş, deniz, maviyi projede yaşayanlar için özelleştirdiklerini dile getirdi. Açıklamasında yalnızca rezidans sahiplerine özel ayrılan muhteşem Ilıca kumsalı, birçok sosyal olanağı, proje kalitesi, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile ayrıcalıklı yaşam sunduklarını dile getiren Proje yatırımcısı Miray İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, dünyanın en özel plajında hayata geçirilen projedeki dairelerin Şubat 2023’te ev sahiplerine teslim edileceğini ve yeni yılın ilk aylarında eşsiz yaşamın kapısının aralanmış olacağını söyledi. Otel kısmında da hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Haydar İnaç, 2023 sezonunda hizmete açılması planlandığını söyledi.

 


Geri Dön