17 / 05 / 2024

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023'te teslim!

Toplamda 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, Swissôtel Residences Çeşme  2023 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek.



Her detay özenle hazırlandı

Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksiyle yaşam alanları ayrıcalık katan Swissôtel Residences Çeşme, ev sahiplerine bir rezidanstan çok daha fazlasını sundu.

Verilen detaylara göre, geniş balkon terasları, Swissôtel hizmet kalitesi ve marka değeri, alışveriş olanaklarıyla yaşamı ayrıcalıklı hale getiren Swissôtel Residences Çeşme’de; açık ve kapalı yüzme havuzları, buhar odası, pilates stüdyosu, fitness ve rezidans sahiplerine özel plaj bulunuyor. Verilen bilgiye göre, iç mimarisinde ise dünyaca ünlü markalar tercih edilen projede kaliteli hizmet ve seçkin otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle buluştu.

Swissotel Residences Çeşme Şubat 2023 te teslim!

Prestijli konumuyla her yere kolayca ulaşma fırsatı sunuyor

Tatilcilerin gözdesi Çeşme’nin en prestijli lokasyonunda yer alan Swissôtel Residences Çeşme, İzmir ve hava alanına 50 dakika, Urla’ya 25 dakika, Alaçatı’ya 10 dakika, Çeşme çarşı ve marinaya 15 dakika, Çeşme Devlet Hastanesi’ne 10 dakika ve Çeşme AVM Cadde Plus’a 13 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!


Geri Dön