28 / 04 / 2024

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Çeşme'de yer alan Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimler 2022 yılında gerçekleştirilecek.



En gözde plajlar arasında yer alan Çeşme Ilıca Plajı, merakla beklenen Swissotel Residences Çeşme ile adeta eşsiz bir yaşam alanına dönüşüyor. Dünyanın öncü otel grupları arasında yer alan Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları arasında yer alan Dilek Holding, Miray İnşaat, ZA Madencilik konsorsiyumuyla inşaat çalışmalarına başlanan Swissotel Residences Çeşme; konumu ve kişiselleşebilen daireleriyle lüks ve konforu bir arada sunuyor. Çeşme Ilıca’nın ilk ve son markalı rezidans projesi olma özelliğine sahip olan Swissôtel Residences Çeşme projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksleriyle dört mevsim ayrıcalıklı yaşam sunuyor. Projenin teslimlerinin 2022 yılında yapılması planlanıyor. 

Swissotel Residences Çeşme lüks ve konforu yaşama dahil ediyor!

Ilıca'da hayata geçirilen Swissôtel Residences Çeşme, kişiselleşebilen daireleriyle müşterilerine bir rezidanstan çok daha fazlasını sunuyor Swissotel Residences Çeşme projesinin mimarisini Durmuş Dilekçi ve içi mimarisini ise Toner Mimarlık kurucusu Mustafa Toner’in üstlendi. Swissotel Residences Çeşme projesinde kişi dairesini kendi zevkine göre dekore edebiliyor. Proje sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Swissôtel ayrıcalıklarına sahip olunuyor

Projeden ev sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil oluyor ve Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliği ayrıcalığıyla tüm dünyada Accor otellerinde otomatik statü yükseltmeye, VIP rezervasyona, ve indirimlere kadar farklı avantajlardan faydalanabiliyor. 

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor
Kendine ait plajıyla dikkat çeken Swissotel Residences Çeşme yatırım fırsatlarıyla da göz dolduruyor. Swissotel Residences Çeşme projesinde, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda yalnızcaSwissôtel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun kiralamaları ise ev sahipleri kendileri yapabiliyor. 

Swissotel Residences Çeşme'de teslimler 2022'de!


Geri Dön