Yeni Projeler

SZF Life Evleri’nde 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

SZF Life Evleri’nde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 450 bin TL’den başlıyor. Satış sürecinin devam ettiği SZF Life Evleri’nin teslimlerinin 2025 yılının Şubat ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

SZF Life Evleri, SZF Yapı imzası ile inşa ediliyor. Muğla Ortaca’da yükselen SZF Life Evleri’nde satış süreci devam ediyor. 

1.767 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen SZF Life Evleri projesinde toplam 26 konut bulunuyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı proje 700 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor. 

Peki SZF Life Evleri’nde yer alan 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutların fiyatları ne kadar? SZF Life Evleri’nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Muğla Ortaca SZF Life projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Muğla SZF Life Evleri projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 2 milyon 450 bin TL’den, 2 oda 1 salon konutların fiyatları ise 2 milyon 700 bin TL’den başlıyor. 

Teslimleri 2025 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek olan SZF Life Evleri’nde  projesinde ortak havuz, peyzaj alanları, akıllı ev sistemi ve yerden ısıtma bulunuyor. 

Telefon: 0252 262 56 24

 

Gimat Mağazacılık Ankara'daki 2. etap projesine başlıyor! Alışveriş sokağı ve ofis projesi için start verdi!

Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arsa ile araziler! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ve Çorum’da toplam 32 adet arsa satılıyor!