02 / 05 / 2024

Tabancalar, Alavya Turizm ile inşaat sektörüne adım attı!

Tabancalar, Alavya Turizm ile inşaat sektörüne adım attı!

Kafkas asıllı yazar Aydın Osman Erkan´ın kızı Rana Nefiset Erkan Tabanca, Erol ve İdil Tabanca ile birlikte Alavya Turizm ve İnşaat'ı kurdu



Çerkez asıllı yazar Aydın Osman Erkan´ın kızı Rana Nefiset Erkan Tabanca, Erol ve İdil tabana ile birlikte Alavya Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret A Ş´yi kurdu.
Kafkas asıllı Rana Erkan Tabanca´nın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği şirket in merkezi Elmadağ Asker Ocağı Caddesi Süzer Plaza No.15 Şişli olarak gösterildi. İstanbul Ticaret Odası´na kaydın 13 Ağustos 2010tarihinde gerçekleştiği şirketin 5 milyon TL sermayesi bulunuyor.
 
Tatil ve diğer kısa süreli konaklama yerleri inşa etmek isteyen Alavya Turizm ve İnşaat, ülke kalkınmasında yerli ve yabancı turist kaynağına katkısı olan turistik tesis, otel, motel, apart, otel, hostel, mocamp, camping, pansiyon, tatil köyü, sağlık köy ve obalarını yapabilecek, tümüyle veya bölümler halinde kurabilecek, kiralayabilecek veya işletebilecek.
 
Şirket sermayesinde yönetim kurulu başkanı Rana Nefiset Erkan Tabanca´nın 2 milyon 400 bin TL, başkan yardımcısı olan İdil Tabanca´nın 2 milyon 400 bin TL, yönetim kurulu üyesi Erol Tabanca´nın 100 bin TL´si bulunurken Cem Siyahi ve Mustafa Uslu´nun da 50´şer bin TL´lik sermaye payları bulunuyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön