29 / 04 / 2024

TAG Ajans 21 Aralık'ta Bakırköy'de açıldı!

TAG Ajans 21 Aralık'ta Bakırköy'de açıldı!

Yeni bir medya tasarım ajansı daha Türkiye iletişim sektörüne “merhaba” dedi. İki genç girişimci tarafından kurulan TAG AJANS, birçok konuğun katılımıyla 21 Aralık Cumartesi günü Bakırköy Cemal İş Hanı’nda bulunan ofisinde düzenlenen törenle açıldı...



Markalara yaratıcı reklam uygulamaları, stratejik iletişim, grafik tasarım, baskı, internet tanıtımları, outdoor görsel tanıtım, halkla ilişkiler, etkinlik yönetimi gibi alanlarda hizmet verecek olan TAG AJANS, sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Tüm bu hizmetlerle birlikte TAG AJANS, Kent&Yaşam Gazetesi, Pasta Magazin Dergisi ve Lonca Dergisi gibi yayınları da okuyucularla buluşturacak.

“Markanızın şehirdeki imzası” sloganıyla yola çıkan TAG AJANS, sektörde uzun bir süreden beri grafik uygulamaları üzerine çalışmalarını yürüten Murat Boyraz ve akademik çalışmalarının yanı sıra editörlük deneyimiyle ön plana çıkan Mehmet İhsan Ar tarafından hayata geçirildi. Sektörüne farklı çözümler getirmek amacıyla bir araya gelen iki isim, kendi alanında uzman, eğitimli ve dinamik bir yapıyla çalışmalarını sürdürecek. Geniş hizmet alanı, gelişmiş imkanları ve ekipman yapısıyla en iyi şekilde tanıtım ürünleri ortaya çıkarmayı amaçlayan TAG AJANS, markaları yaratıcı ve yenilikçi dünyasına davet ediyor.



Geri Dön