29 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul - Palladium Tower Ataşehir

 Tahincioğlu Gayrimenkul - Palladium Tower Ataşehir

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Palladium Tower

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Ataşehir projesi Palladium Tower'da ofis fiyatları 890 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. Projenin 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...




Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen  Palladium Tower  Ofis projesi 43 katlı tek blok olarak yükseliyor. 180 metre yüksekliğe sahip olan Palladium Tower projesi 55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.


Akıllı bina sistemi ile yükselen Palladium Tower projesi Fendg Shui felsefesi ve Leed Gold sertifikasına uygun biçimde tasarlandı. Ofis büyüklüklerinin 180 metrekare ile 1.350 metrekare arasında tasarlandığı Palladium Tower 'da ofis fiyatları 890 bin dolardan başlayıp, 1 milyon 500 bin dolara kadar değişiyor.


 Tahincioğlu Gayrimenkul - Palladium Tower Ataşehir Tahincioğlu Gayrimenkul  - Palladium Tower Ataşehir '/>


Tahincioğlu Palladium Tower projesi içerisinde, back-office / concierge hizmetleri, kapalı otopark, vale parking, ortak toplantı salonları, VIP lounge, donanımlı güvenlik, lobi ve danışma, kuaför, lostra, spor merkezi, bisiklet park alanları, elektrikli araç şarj üniteleri, kuru temizleme, IT hizmetleri, sağlık hizmetleri, ATM'ler, depolama alanları, kırtesiye hizmetleri, seminet salonu gibi birçok hizmet ve sosyal olanaklar yer alıyor.



100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Palladium Tower projesinin 2014 yılında tamamlanması planlanıyor. Palladium Tower'ın satış ofisi Palladium Alışveriş Merkezi'nin karşısında yer alıyor.


 Tahincioğlu Gayrimenkul - Palladium Tower Ataşehir


444 4 846

www.palladiumtower.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön