02 / 05 / 2024

Tahincioğlu Nidakule ile kapılarını uluslararası firmalara açıyor!

Tahincioğlu Nidakule ile kapılarını uluslararası firmalara açıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe’de dünyanın önde gelen uluslararası firmalarına kapılarını açtı...



Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe’de dünyanın önde gelen uluslararası firmalarıyla kapılarını açtı. Uluslararası taahhüt firması Onur Taahhüt, konusunda lider olan halka açık Gübretaş, uluslararası gayrimenkul kiralama şirketi Regus, Japonya’nın otomotiv devi Mazda ve uluslararası yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir kağıt şirketi UPM’e kadar birçok dünya devi firmanın yeni adresi Nidakule Göztepe oldu. Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul; Nidakule Göztepe’nin kapılarını ofis sahiplerine açtı. 


A+ ofislere ihtiyaç var.


Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; ‘‘Nidakule Göztepe’yi ofis sakinlerinin hizmetine açmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Çalışan nüfusun yüksek olduğu İstanbul’da ciddi bir ofis açığı bulunuyor. Özellikle Anadolu Yakası’nda yoğunlaşan bu eksiklik gelişen yaşam alanları ile birlikte artan iş potansiyeli yüksek standartlara sahip ofis projelerine karşı duyulan ihtiyacı vurguluyor. Ancak çevremizde her türlü ihtiyacı karşılayabilecek tam donanımlı ofis projeleri neredeyse yok denecek kadar az, oysaki insanlar günlerinin büyük bir bölümünü ofislerinde geçiriyor; biz de Tahincioğlu olarak bu açığı kapatmak için çalışıyoruz’’ dedi. 


Posta Gazetesi


Geri Dön