Proje Güncel

Tahincioğlu Nidapark Çamlık'ta 1,99 vade farkıyla 24 ay taksit fırsatı!

Tahincioğlu tarafından Bodrum Çamlık Köyü'nde inşa edilen Nidapark Çamlık'ta 1,99 vade farkıyla 24 ay taksit fırsatıyla satışlar devam ediyor. Nidapark Çamlık'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Çamlık projesiyle ilgili ayrıntılar...

Tahincioğlu imzasıyla Bodrum Çamlık'ta yükselen Nidapark Çamlık projesinde  yüzde 10 taksitli peşinat, 12’nci ayda yüzde 10 ara ödeme ve geri kalan yüzde 50’lik kısım için yüzde 1,99 vade farkıyla 24 ay taksit imkanı sunuluyor. 

Nidapark Çamlık ile Bodrum’un yerel mimarisini, modern tasarım anlayışı ve konforla buluşturuyor. Üç tarafı ormanlarla çevrili 16 villadan oluşan Nidapark Çamlık, müstakil bir hayatın tüm ayrıcalıklarını bir araya getiriyor.

2+1 villalardan oluşan projede her villanın kendine ait havuzu ve müstakil bahçesinin bulunduğu projede villa büyüklükleri ise 204 ila 214 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 

NİDAPARK ÇAMLIK PROJESİ NEREDE?

Üç tarafı yemyeşil çam ormanlarıyla çevrili olan Nidapark Çamlık projesi, Bodrum’un dört bir yanına kolay ulaşım sağlayan konumuyla da öne çıkıyor.

Proje, golf sahalarına 1,7, Bodrum-Milas Çevre Yoluna 5, Torba halk plajına 13, Torba ’ya 20, Bodrum şehir merkezine 23, havalimanına 29 kilometre mesafede yer alıyor.

YEREL MİMARİDEN İLHAM ALINDI!

Nidapark Çamlık’ın bölgenin doğası, tarihi, sosyo-ekonomik ve kültürel yapısına uygun olarak tasarlandığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Projemizin bölgedeki
diğer projelerden ayrıştığı en önemli özelliklerinden bir tanesi üç tarafı çam ormanlarıyla çevrili bir parselde
yer alması” dedi.

Gündoğan’dan sonra Bodrum’daki yeni projelerini Çamlık bölgesinde hayata geçirmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Tahincioğlu, “Her projemizi olduğu gibi Nidapark Çamlık’ı datasarlarken doğayı ve doğal yaşamı olumsuz etkileyecek unsurlardan uzak durarak çevre dostu bir proje ortaya çıkarmayı birincil öncelik olarak belirledik” dedi. 

NİDAPARK ÇAMLIK PROJESİNDE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Nidapark Çamlık’ın ödeme planlarının da ‘Erişilebilirlik’ konseptine uygun olarak hazırlandığını ifade eden
Tahincioğlu, projeden ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylığı sunulduğunu açıkladı.

Müstakil, kendine ait havuzu ve bahçesi olan markalı bir villaya yüzde 10 taksitli peşinat, 12’nci ayda yüzde 10 ara ödeme ve geri kalan yüzde 50’lik kısım için yüzde 1,99 vade farkıyla 24 ay taksit imkanı sunuluyor.

Villa fiyatları bahçe ve teras büyüklüklerine göre 25 milyon 200 bin TL ile 32 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Tamamı peşin ödemelerde ise ayrıca bir iskonto uygulanmakta.

WEB:https://www.tahincioglu.com/

TEL:444 48 46

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Tahincioğlu'ndan 3 projede yüzde 30 indirim ve 24 yada 48 ay vadeyle ödeme imkanı!