02 / 05 / 2024

Tahir Tellioğlu: Ülkemizi kaldığımız yerden tekrar kalkındırma zamanı geldi!

Tahir Tellioğlu: Ülkemizi kaldığımız yerden tekrar kalkındırma zamanı geldi!

İMKON Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tellioğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...



İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, değerlendirmesinde şu ifadelere de yer verdi: 

“Öncelikle 31 Mart 2019 Yerel Seçim sonuçlarının Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan tüm milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Bizler “iş dünyası“ olarak, artık seçimlerin geride kaldığı, önümüzün açık olduğu, ülkemizin kalkınma hamlelerine kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini temenni ediyoruz. Bu ülkenin vatandaşları, bu milletin fertleri olarak, ülkemize hizmet etmeye, ülkemizi kalkındırmaya yönelik hep birlikte daha çok çalışmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz, bizler iş alemi olarak bu süreci bugün itibariyle başlatıyoruz.

Artık ülkemizi kaldığımız yerden tekrar kalkındırma zamanı gelmiştir. Zaman seçimin gerginliklerini unutma ülkemiz ekonomisini kaldığı yerden kalkındırma zamanıdır. Tüm dış güçlere ve şer odaklarına karşı birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Devletimize birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkma zamanıdır. Demokrasiye inanan her kişinin ve kesimin vatandaşımızın demokratik tercihini kabul etme ve seçim sonuçlarına saygı duyma zamanıdır.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) olarak; seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum.”


İMKON Genel Başkanı
Tahir TELLİOĞLU  

 

31 Mart 2019 seçimleri emlak piyasasına nasıl yansıyacak?


Geri Dön