05 / 05 / 2024

Tam 9 ildeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Tam 9 ildeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR, tam 9 ildeki huzurevlerine personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara bakıldığında KPSS şartının talep edilmediği görüldü.



Türkiye İş Kurumu, (İŞKUR) Türkiye’nin farklı bölgelerindeki şehirlerde yer alan huzurevlerine personel alımı gerçekleştirileceğini paylaştı. İŞKUR, yayımlanan ilanlar aracılığıyla personel alımlarına yönelik başvuru şartları ve detaylarının da paylaşıldığını bildirdi.

NERELERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Edinilen bilgilere göre, Antalya, Tekirdağ, İzmir, Sakarya, Balıkesir, Ankara, İzmir, Denizli ve İstanbul olmak üzere toplam 9 ilde personel alımı yapılacağı öğrenildi.

İşte İŞKUR tarafından yapılacak personel alımlarının gerçekleşeceği şehirler ve kadrolar:

  • Antalya Hayat Ağacı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde istihdam edilmek üzere bir adet sosyal hizmet uzmanı alınacak. İŞKUR İş İlan No (00007514495)

Tam 9 ildeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

  • Tekirdağ Çerkezköy Özel Çerkezköy Mavi Engelli Bakım Merkezi’nde istihdam edilmek üzere bir adet huzurevi müdürü alınacak. İŞKUR İş İlan No (00007511493)

  • İzmir Çamlı Konak Huzurevi Sağlık Hizmetleri’nde istihdam edilmek üzere iki adet hasta bakım teknisyeni alınacak. İŞKUR İş İlan No (00007521399)

  • Sakarya Özel Güleryüz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde istihdam edilmek üzere üç adet hasta ve yaşlı bakım elemanı alınacak.  İŞKUR İş İlan No (00007505028)

  • Balıkesir Edremit Hayriye Şafak Huzurevi’nde istihdam edilmek üzere bir adet acil tıp teknisyeni alınacak. İŞKUR İş İlan No (00007523345)

İşte diğer ilanlar...


Geri Dön