05 / 05 / 2024

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?



Bank Audi Grubu bünyesindeki kariyeri süresince Ghazaleh, Banka’yı finansal yönetim ve raporlama sahalarında uluslararası finansal yönetim için en iyi uygulamalara adapte olmak ve gelişen Uluslararası Finansal Raporlama Standartlarına bağlı kalmak için, kâfi insan kaynağının seferber edilmesi ve gelişmiş entegre bilgi teknolojilerinin kullanılması kanalıyla Banka’nın gelişmesi ve karmaşık gereksinimlere ve büyüme planlarına uyum 
sağlaması hususlarında Banka’nın finansal yönetimine ciddi destek sunmuştur.

Kendisi, hâlihazırda, Bank Audi iştiraklerinden kimilerininYönetim Kurulu Üyesi durumundadır ve Banka’nın Grup İcra Komitesi Eş Başkanı olarak Banka’nın stratejik ve günlük yönetimi hususunda Grup CEO’ya destek olma vazifesinin yerine getirmektedir.

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Bank Audi Grubu’na katılmadan önce Ghazaleh, uluslararası firmalarda türlü vazifelerde bulunmuş ve Deloitte and Touche M.E.  (Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri)’de üç sene iş yapmıştır 2001 senesinde Standard Chartered Bank’a dahil olarak2002 senesinden itibaren CFO ve 2004 senesine kadar da İcra, Risk ve APKO Komiteleri’nin Üyeliği yaparak vazife almıştır. Kasım 2020 itibarıyla Odea Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.


Geri Dön