01 / 05 / 2024

Tan Sağtürk de gayrimenkul kralı çıktı!

Tan Sağtürk de gayrimenkul kralı çıktı!

Ünlü Balet Tan Sağtürk, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Sağtürk; gayrimenkul yatırımını risksiz ve basit buluyor



Ünlü balet Tan Sağtürk 41 yaşında olmasına rağmen yaptığı iyi yatırımlarla geleceğini garanti altına aldığını belirterek, "12 yıldır profesyonel baletim, ekonomik olarak bundan sonra aslında çalışmama gerek yok" dedi.

12 yıldır profesyonel olarak çalışan Tan Sağtürk, 41 yaşında olmasına rağmen iyi yatırımlar yaparak hayatını garanti altına almış. Parasını arsa ve konuta yatıran yatırımcı "Kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna "Ekonomik olarak bundan sonra çalışmama pekte ihtiyaç yok aslında" diye cevap veriyor. Bale alanında kendi adını taşıyan okulları da olan Tan Sağtürk İkinci Bahar dizisinden sonra kurduğu danışmanlık ve organizasyon şirketiyle Ortadoğu'ya açılmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul alıyorum
Balenin amacının para kazanmak olmadığının ve para kazanma gayesiyle kurulamayacağının altını çizen Sağtürk, "Türkiye'de en fazla kazanan balet siz misiniz?" sorusuna, "Bilmiyorum ama sanıyorum olabilir" diye cevap verdi. Borsada yatırım yapmadığına dikkat çeken Sağtürk, "Ben gayrimenkul yatırımının risksiz olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bu alana yatırım yapıyorum. Sadece İstanbul diye diretmiyorum. Örneğin son yatırımlarımdan birisi de Eskişehir'de aldığım gayrimenkul oldu. Çeşme Paşalimanı'ndan da bir ev aldım. Gayrimenkul benim için basit ve garantili bir yatırım. 10 yıl önce aldığım arsaların getirisi olduğunu görüyorum. Bir yatırım yaparken bu getiriyi hissetmenin de önemli olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Forum İstanbul'u açtı
Tan Sağtürk'ün birkaç ortaklıkla birlikte firmaların bütün alt yapısını hazırlayan bir organizasyon ve danışmanlık şirketi var.

Ayşegül Akyarlı Güven/Habertürk


 


Geri Dön