22 / 05 / 2024

tan sağtürk çeşme

tan sağtürk çeşme

Ünlü Balet Tan Sağtürk, kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Sağtürk; gayrimenkul yatırımını risksiz ve basit buluyor

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Tarlasına traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası temmuz ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı!

Tarlasına ve bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler temmuz ayı traktör fiyatlarını sorguluyor. Bu kapsamda Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan Traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı. İşte Temmuz 2023 fiyat listesi...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Türkçe öğretmenleri 2023'te ne kadar alacak?

Yeni yıla sayılı günler kala asgari ücretin ne olacağı beklenirken, Türkçe öğretmenleri 2023 yılında maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yılda iki kere zam yapılan öğretmen maaşları derecelerine göre belirleniyor. Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

Otomobil devinden flaş karar! Koltuk, bir Türk'e emanet

Dünyanın en büyük otomotiv gruplarından Stellantis’in toplamda 6 bölgesinden biri olan Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA) Stellantis Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı bir Türk olmuş durumda.

Türk Telekom'dan iPhone 12'ye dev kampanya! Değişim fırsatıyla 7 bin 532 TL indirim! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olarak tanınan Türk Telekom'dan dev kampanya geldi! Kampanya kapsamında iPhone 12'ye 7 bin 532 TL'ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Girişimci iş insanı Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurularak kısa zamanda kurye sektöründe büyüyen ve yatırımlarını yurt dışına taşıyan Getir'e ŞOK'tan kötü haber geldi.

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

Çeşme'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme İcra Dairesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Çiftlik Mahallesi, 6207 ada 2 parselde yer alan arsayı 21 milyon 133 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

tan sağtürk çeşme Haberi

tan sağtürk çeşme

Ünlü balet Tan Sağtürk 41 yaşında olmasına rağmen yaptığı iyi yatırımlarla geleceğini garanti altına aldığını belirterek, "12 yıldır profesyonel baletim, ekonomik olarak bundan sonra aslında çalışmama gerek yok" dedi.

12 yıldır profesyonel olarak çalışan Tan Sağtürk, 41 yaşında olmasına rağmen iyi yatırımlar yaparak hayatını garanti altına almış. Parasını arsa ve konuta yatıran yatırımcı "Kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna "Ekonomik olarak bundan sonra çalışmama pekte ihtiyaç yok aslında" diye cevap veriyor. Bale alanında kendi adını taşıyan okulları da olan Tan Sağtürk İkinci Bahar dizisinden sonra kurduğu danışmanlık ve organizasyon şirketiyle Ortadoğu'ya açılmaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul alıyorum
Balenin amacının para kazanmak olmadığının ve para kazanma gayesiyle kurulamayacağının altını çizen Sağtürk, "Türkiye'de en fazla kazanan balet siz misiniz?" sorusuna, "Bilmiyorum ama sanıyorum olabilir" diye cevap verdi....