29 / 04 / 2024

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasının ardından yaklaşık 2,2 milyon kişi emeklilik hakkını kazanırken, bankalar da müşteri tabanını genişletmek için promosyon yarışına girdi. Promosyon ücretleri genelde bankadan bankaya ve emekli maaş tutarına göre farklılık gösteriyor.

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Katılım bankacılığı alanında faaliyet gösteren Kuveyt Türk de promosyon yarışında geri kalmayarak EYT’lilere yönelik yeni kampanyasının detaylarını kamuoyuna açıkladı. EYT ile ilgili kanunun TBMM’de onaylanarak yasalaşmasının ardından emekli maaş paketini güncelleyen Kuveyt Türk Katılım Bankası, 30 Nisan 2023 tarihine kadar maaşını taşıyan yeni emeklilere 8 bin liraya ulaşan promosyon imkanı sunuyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar dahil bütün yeni emeklilerin kampanyadan yararlanacağı belirtilirken, aynı zamanda ortak ATM’lerden ayda iki defa ücretsiz para çekebilecekler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön