29 / 04 / 2024

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.



Emekli maaş promosyonları için bankalar arasındaki rekabet iyice kızıştı. Devlet bankalarının ardından SGK ile yapılan görüşmenin sonucunda özel bankalar da devreye girdi ve promosyon rekabeti büyüdükçe büyüdü. Emeklilere süper fırsat sunan bankalardan biri de Kuveyt Türk oldu. Peki Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar? Kuveyt Türk’ün emekli promosyonuna başvurmak için ne yapmak gerekir? İşte bütün detaylar…

Kuveyt Türk’e emekli maaşını taşıyanları bekleyen fırsatlar arasında 6.000 liraya varan promosyon ödemesine ek olarak Sağlam Kart ile yapılan ilk 100 lira ve üzeri market alışverişinde 20 lira altın puan fırsatı ve emekli danışma hattına menüde vakit kaybetmeden direkt müşteri temsilcisine bağlanma önceliği sunuluyor.

Emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşımak için ne yapılmalı?

Emekli maaşını Kuveyt Türk’e taşımak isteyen emekller, başvurularını şubeye gitmeye gerek kalmadan e-Devlet üzerinden veya tüm Kuveyt Türk şubeleri üzerinden başvuru yapabilir ve emekliler için hazırlanan fırsatlardan yararlanabilir.

Maaşlarını Kuveyt Türk’e taşıyan emekliler Ortak ATM’lerden ayda 2 kez 2 bin liraya kadar ücretsiz para çekebilecek. Kuveyt Türk ATM’lerinden tek seferde 5.000 liraya kadar ücretsiz para çekimi yapabilme imkanı da sunuluyor.

Kuveyt Türk’te dijital kanallardan yapılan para transferi (EFT ve havale) işlemlerinden ücret alınmaması emekliler için önemli bir avantaj. Emekliler, maaş hesabından verilecek otomatik fatura talimatı için hiçbir komisyon ödemek zorunda kalmayacak.


Geri Dön