27 / 04 / 2024

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu.



Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu. Buna göre yüzde 5 peşinatla, taksitleri Ocak 2019’a erteleme fırsatı sunuluyor. Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, konut alacakların bir an önce yatırım yapması gerektiğini ve bu kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.


269 BİN LİRAYA LÜKS EVLER

Beylikdüzü E-5 üzerindeki ‘Babacan Premium’ bin 9 konuttan oluşuyor. Ev fiyatları 292 bin liradan başlıyor. Site, E-5’e ve metrobüs durağına 100 metre, Atatürk Havalimanı’na da 15 km mesafede. Atatürk Havalimanı’nın karşısındaki ‘Babacan Port Royal’de ise 814 daire ve 37 mağaza var. Burada ev fiyatları 269 bin liradan başlıyor. Sitede; fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası mevcut.,



Posta


Geri Dön