03 / 05 / 2024

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

EYT düzenlemesi ile 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik hakkı doğarken, bankalar arasında promosyon yarışı hızlandı. Garanti BBVA da emekli maaşını taşıyan EYT’lilere birbirinden cazip teklifler ve promosyon fırsatı sunuyor.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle birlikte 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik hakkı doğdu. EYT düzenlemesi ile birlikte Türk bankacılık sektöründe de promosyon yarışı yeniden hızlanırken, bankalar da emekli adaylarına ve emekli maaşını taşıyanlara verecekleri promosyon miktarını günümüz koşullarına göre yeniden güncellemeye başladı.

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

Kamu ve özel sektör bankaları emeklilere yönelik birbirinden cazip teklifler sunuyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle emekliliğe hak kazanan vatandaşlar, maaş ödemesinin yatırılacağı banka ve şubeyi e-devlet üzerinden yaptıkları başvuru ya da emeklilik işlemleri sırasında SGK’dan seçebiliyor. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağı göz önüne alınırsa, bu da bankaların müşteri portföyünü artırması açısından iştahını kabartıyor. Bu yüzden emekli maaş promosyonlarına ilişkin sektörde rekabet son günlerde yoğunlaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön