02 / 05 / 2024

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

EYT yasasının Meclis’den geçerek yasalaşmasının ardından bankalar arasında emekli maaş promosyonları konusunda yoğun bir rekabet gözleniyor. Akbank emeklilere yönelik yeni kampanyası ile müşterilerine cazip kredi imkanları ve nakit promosyon fırsatları sunacak



Emekliliğe Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının kabul edilmesinin ardından ilk aşamada 2,5 milyon kişinin emekliliğe hak kazanması beklenirken, bankalar da düzenledikleri promosyon kampanyaları ile emekli maaş pastasından pay almaya çalışıyor. Akbank da düzenlediği yeni bir kampanya ile EYT’lilere çağrıda bulunarak onlara özel ayrıcalıklı imkanlar sunduklarını belirtiyor.

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

Akbank emeklilere yönelik rekabetçi hizmetlerini sürdürüyor. Banka şimdi de SGK prim borcunu ödemek isteyen müşterilerine cazip faiz oranlarından kredi fırsatı sunuyor. Banka’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, EYT kredisi kullanacak müşterilerine yüzde 1,78’den başlayan faiz oranlarıyla kredi kullandıracak. Ayrıca emekli maaşını Akbank’tan almayı tercih edenlere 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunulacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön