28 / 04 / 2024

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

EYT ile birlikte 2 milyonu aşkın kişi emekliliğe hak kazanırken, bankacılık sektöründe de promosyon yarışı kızıştı. Bankalar düzenledikleri kampanyalar ile emekli adaylarına birbirinden cazip fırsatlar sunarken, QNB Finansbank’tan emekliye oldukça cazip bir teklif geldi.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyon 250 bin kişiye emeklilik yolu göründü. EYT düzenlemesi ile birlikte bankacılık sektöründe de promosyon yarışı kızıştı. Bankalar emekli adaylarına ve emekli maaşını taşıyanlara verecekleri promosyon miktarını günümüz koşullarına göre yeniden güncellerken, emekli adaylarının da birbirinden cazip teklifler karşısında başı döndü.

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

Kamu ve özel sektör bankaları emeklilere yönelik düzenledikleri çeşitli kampanyalar ile müşteri portföyünü artırmayı amaçlıyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından emeklilik hakkını elde eden vatandaşlar, maaş ödemesinin yatırılacağı banka ve şubeyi e-devlet üzerinden yaptığı başvuru sırasında veya emeklilik işlemleri sırasında SGK’dan seçebiliyor. İlk aşamada 2 milyon 250 bin kişinin ilk emekliliğe hak kazanacağı dikkate alınırsa; bu da bankalar açısından önemli bir müşteri potansiyeli anlamına geliyor. Bu nedenle bankalar arasında emekli maaşlarına ilişkin promosyon yarışı yeniden hareketlenmiş durumda.

QNB FİNANSBANK’TAN CAZİP TEKLİF

Son 2 haftadır bankalar peş peşe promosyon rakamlarına ilişkin yeni rakamlarını duyurmaya başlarken, son açıklama QNB Finansbank’tan geldi. Banka, 3 Mart 2023 tarihinden itibaren emekli maaşını taşıyan EYT’lilere 8 bin liraya varan nakit promosyon ödemesi sözü veriyor. Ayrıca Banka bu promosyon ödemesine ilave olarak CardFinans Emekli Kredi Kartı’na özel, market ve eczane harcamalarında yıllık bin 200 lirayı bulan indirim ile toplamda 9 bin 200 liralık nakit kazanma fırsatı sunacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön