12 / 05 / 2024

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

EYT ile birlikte 2 milyonu aşkın kişi emekliliğe hak kazanırken, bankacılık sektöründe de promosyon yarışı kızıştı. Bankalar düzenledikleri kampanyalar ile emekli adaylarına birbirinden cazip fırsatlar sunarken, QNB Finansbank’tan emekliye oldukça cazip bir teklif geldi.



EFT VE HAVALE İŞLEMLERİ ÜCRETSİZ

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

QNB Finansbank’tan maaş alan emekliler, QNB Mobil ve Bireysel İnternet Bankacılığı kullanarak, mesai saatleri içerisindeki EFT ve havale işlemlerini de tamamen ücretsiz yapabilecek. Banka’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ayrıca EYT’liler Türkiye’deki tüm QNB Finansbank şubelerinde öncelikli hizmet alabilmesinin yanı sıra, yurt içi tüm banka ATM’lerinden ayda iki kez ücretsiz para çekme hakkına da sahip olacak.

KLASİK BANKACILIKTAN FAZLASI

QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, QNB Finansbank olarak, emekli bankacılığı alanındaki hizmetleri, ‘klasik bankacılık hizmetlerinden çok daha fazlasını sunma hedefi’ ile gerçekleştirdiklerini vurguladı. Kurtoğlu, emeklilerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretirken bankacılık işlemlerinde de hayatlarını kolaylaştırarak yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön