18 / 05 / 2024

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

EYT yasasının Meclis’den geçerek yasalaşmasının ardından bankalar arasında emekli maaş promosyonları konusunda yoğun bir rekabet gözleniyor. Akbank emeklilere yönelik yeni kampanyası ile müşterilerine cazip kredi imkanları ve nakit promosyon fırsatları sunacak



EK PROMOSYON İMKANLARI

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

Akbank’ın emeklilere yönelik kampanyasına göre, aylık net geliri 3 bin 499 liraya kadar olan SGK emeklilerine 3 bin lira promosyon ve bin 200 lira ek promosyon ödenecek. Diğer yandan; 3 bin 500 lira ile 7 bin 499 lira arasında emekli maaşı alacak olanlara 3 bin 500 lira promosyon ve bin 350 lira ek promosyon verilirken, emekli maaşı 7 bin 500 lira ile 9 bin 999 lira arasında olanlara 4 bin 500 lira promosyon ve bin 750 lira ek promosyon ödenecek. Maaşı 10 bin lira ve üzerinde olanlara ise 5 bin lira promosyon ve 2bin lira ek promosyon imkanı sunulacak. Bu imkanlardan yararlanabilmek için SGK’dan emekli olanların maaşını üç yıl boyunca Akbank’tan almayı taahhüt etmesi şartı aranıyor.

İKİ GÜN ÖNCESİ MAAŞ ÖDEMESİ

Akbank’ın kampanyası kapsamında, SGK emekli müşterilerine maaşları hesaplarına geçmeden iki gün önce para çekme fırsatı da sunulacak. Akbank müşterisi olanlar emekli maaşlarının ödeneceği tarihin 2 gün öncesinde maaşlarını alabilecek. İki gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitleri ise faizsiz olarak kullandırılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön