20 / 05 / 2024

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

EYT düzenlemesi ile 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik hakkı doğarken, bankalar arasında promosyon yarışı hızlandı. Garanti BBVA da emekli maaşını taşıyan EYT’lilere birbirinden cazip teklifler ve promosyon fırsatı sunuyor.



EYT KREDİSİ HEMEN HAZIR

Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan ödül fırsatı sunacak!

Garanti BBVA ayrıca EYT’li olup prim borcu olanlara ise kredi imkanı sunacak. Banka, avantajlı faiz oranlarından EYT kredisi kullandırıyor. Banka’dan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ayrıca emekli maaşını taşıma ve yeni müşteri olmak gibi işlemler şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil’den yapılabildiği belirtildi.

SSK ya da BAĞ-KUR’dan emekliliğe hak kazananlar, e-devlet üzerinden ulaşacakları ‘Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt’ belgesinde, Emekli Sandığı’ndan emekliliğe hak kazananlar ise emeklilik dilekçelerinde Garanti BBVA’yı seçerek promosyon fırsatından kolayca yararlanabilecek. Maaşını Garanti BBVA’ya taşımak isteyen emeklilerin ise Garanti BBVA Mobil veya e-Devlet üzerinden işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceği kaydedildi. Bu arada Garanti BBVA’nın promosyon avantajından yararlanmak için son başvuru tarihinin ise 31 Mart 2023 olduğu belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön