16 / 05 / 2024

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.



30 NİSAN SON BAŞVURU TARİHİ

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

EYT düzenlemesi kapsamında emekliliğe hak kazananlar, 30 Nisan 2023 tarihine kadar başvurmaları ve maaşlarını taşımaları durumunda, katılım finans ilkelerine uygun bir şekilde promosyon ödemesinden yararlanacaklar.  Kuveyt Türk’ün emekli maaş promosyon paketi kapsamında; emekli maaşı 3 bin 500 liraya kadar olanlara 4 bin 800 lira, emekli maaşı 3 bin 500 lira ile 7 bin 500 lira arasında olanlara 5 bin 500 lira promosyon verilecek. Emekli aylığı 7 bin 500 lira ile 10 bin lira arasında olanlar 7 bin 200 lira, 10 bin lira ve üzerinde emekli maaşı alanlar ise 8 bin liralık promosyondan yararlanabilecek.

Emekli maaşını taşıyan müşteriler, 7 gün 24 saat boyunca Kuveyt Türk ATM'leri ile ortak ATM’lerden kolayca bankacılık hizmetlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca ortak ATM’lerden işlem başına 3 bin lira olmak üzere ayda 2 kez ücretsiz para çekmek de mümkün. Banka’dan yapılan yazılı açıklamada, dijital kanallardan yapılan para transferi işlemlerinden ise herhangi bir ücret alınmayacağı belirtildi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön