29 / 04 / 2024

Tan Urla Mayıs'ta satışta!

Tan Urla Mayıs'ta satışta!

Tanyer Yapı tarafından hayata geçirilen Tan Urla projesinde ön talep için süreç sona erdi. Proje Mayıs ayında lansmana çıkıyor. 



Tanyer Yapı'nın İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla  projesi lansman tarihi belli oldu. Projenin Mayıs ayında raftan inmesi bekleniyor.

Bademler Köyü'nde 250 bin metrekarelik alanda yükselen projede 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 5 konut tipi bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 40 ila 250 metrekare arasında değişiyor. Tan Urla’da anahtar teslim için belirlenen süre ise 36 ay.

Tan Urla Mayıs ta satışta!

Ön talep sürecinin tamamlandığı projede ise daire fiyatları ise 3 milyon 295 bin TL ile ise 16 milyon 950 bin Türk Lirası arasında değişiyor. Projeden ev almak isteyen vatandaşların ödeme imkanı için satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekiyor. 

Urla halkının birçok talebine cevap verecek olan Tan Urla projesi Seferihisar, Urla , Çeşme gibi birçok yazlık beldeye, yat limanlarına ve plajlara yakın konumda yükseliyor. Ayrıca proje otoban girişine ve havaalanına hızlı ulaşım imkanına da sahip. Tan Urla'nın proje çizimini ise ödüllü mimar Nevzat Sayın gerçekleştirdi.

 

Tan Urla projesinin güncel fiyat listesi 22 Haziran 2022 tarihi itibariyle şu şekilde:

Tan Urla Mayıs ta satışta!

 

 

Web adresi: https://tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1

https://tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022!


Geri Dön