Yeni Projeler

Tane Konakları'nda yüzde 30'unu peşin, kalanını vade farksız 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Tane Konakları'nda, yüzde 30'unu peşin, kalanını 24 ay vade farksız taksitle ödeme seçeneğiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Tane Konakları'nda konut fiyatları ne kadar?

Tane Konakları, İstanbul Başakşehir'de, Zafer Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede, toplam 4 blok ve her katta 2 adet olacak şekilde toplam 40 adet konut yer alıyor. 

Tane Konakları'nda 3,5+1 ve 4,5+1 konut tipleri yer alıyor. Projede bulunan bloklar zemin+4 katlı olacak şekilde inşa ediliyor. 

Proje konut teslimlerinin Ekim 2024'te yapılması planlanıyor. 

Geniş yaşam alanları ve konforlu tasarımıyla dikkat çeken konutların yer aldığı Tane Konakları'nda, 3,5+1'lerin brüt alanları 171,64 metrekare, 4,5+1'lerin brüt alanları ise 200,75 metrekare olarak tasarlandı.

5 bin metrekarelik arsada hayata geçirilen projenin arsa alanının yüzde 75 'i peyzaj alanlarına ayrıldı. 

Projede, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, SPA, çocuk oyun alanları, yeşil yürüyüş parkurları, dinlenme köşeleri ve özel bahçeler gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor. Projede yansıtma havuzları da yer alıyor.

Ev sahiplerine konforlu ve aktif bir yaşam alanı vadeden proje, kaliteli yaşamın kapılarını aralıyor. Ayrıca, Tane Konakları'nda kapalı otopark da yer alıyor. 

Tane Konakları'nda yer alan konutlarda, enerji verimliliği, akıllı aydınlatma, sesli kontrol, uzaktan erişim, akıllı ev aletleri, hava kalitesi izleme, otomatik perde ve panjurlar, akıllı su ve ısı kontrolü gibi sistemler yer alıyor. Ayrıca projede, enerji verimliliği ve homojen ısı dağılımı avantajları sunan yerden ısıtma sistemi kullanılıyor. 

Isı ve ses yalıtımı  sayesinde konforun üst seviyelere çıktığı projedeki konutlarda, merkezi süpürge sistemi de yer alıyor. 

TANE KONAKLARI FİYAT LİSTESİ AĞUSTOS 2024 

Tane Konakları'nda yer alan 3,5+1 konutların fiyatları 14 milyon 781 bin TL ile 15 milyon 757 bin TL arasında, 4,5+1 konutların fiyatları da 17 milyon 329 bin TL ile 17 milyon 842 bin TL arasında değişiyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30'unu peşin, kalanını 24 ay vade farksız taksitle ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://zaferyapiinsaat.com/

Tel: 444 0 208 

Jewel Premium İncek geliyor! 1.166 konutluk yeni proje!

Begonya Suit'te 2.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Koray Liberte Eyüpsultan projesinde 13 milyon 400 bin liradan başlayan fiyatlarla!