07 / 08 / 2024

Begonya Suit'te 2.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Begonya Suit'te 2.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Begonya Suit projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Begonya Suit projesinin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.



Begonya Suit projesi projesi Yalova Group imzalı inşa ediliyor. Yalova'da yükselen Begonya Suit projesinde toplam 570 konut bulunuyor.

Satış sürecinin devam ettiği Begonya Suit projesinde 57 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Semt 77 Projesinin 2. etabı olan Begonya Suit’s 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.

10 yıl kira garantisi sunulan Begonya Suit projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Projedeki stüdyo daireler için ödenecek kira bedeli 20 bin TL olarak belirtildi.

Peki Yalova Begonya Suit projesinde yer alan konutlar için vade imkanı sağlanıyor mu? Begonya Suit projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Begonya Suit projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Begonya Suit te 2.5 milyon TL den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!

Begonya Suit projesindeki stüdyo dairelerin fiyatlaı 2 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Begonya Suit projesinden konut sahibi olmak isteyenler ödemeleri peşin olarak gerçekleştiriyor.


Yalova Begonya Suit projesinde; Çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, teras ve dinlenme alanları, spor alanları, kafe, restoran, fitness salonu, yoga ve pilates stüdyosu bulunuyor.

Web: https://semt77.com/proje/begonya-suit/
Telefon: 444 70 77

Ankara İpektaş Cadde'de peşinde yüzde 15 indirim fırsatı! Yıl sonu teslim!

Peninda Park'ta yüzde 30 peşinat ve 18 ay vadeyle! Mayıs 2025'te teslim!

Acıbadem Konakları 12 milyon liradan başlayan fiyatlarla! Son fırsatları kaçırmayın!


Geri Dön