01 / 05 / 2024

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'in yüzde 95'ini tamamladı!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'in yüzde 95'ini tamamladı!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlanırken daire teslimlerine başlandı. Asma Bahçeler'in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüğü belirttildi.



Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlanırken daire teslimlerine başlandı. Asma Bahçeler'in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi. Satışlarda da sona yaklaştıklarını açıklayan Tanyer, kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı'nın yanında konumlanan projenin değerinin de artığına dikkat çekti. 


DAĞ VE DENİZ MANZARASI 

Münir Tanyer, şunları söyledi: "Son derece ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan bu sıradışı projeyi oluştururken, evinizin her köşesinden bahçe, deniz, orman ya da vadi manzarasını izleyebileceğiniz şekilde tasarladık. Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluşuyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip projede 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere, 1 +1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde 98 adet konut yer alıyor. Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip." 


Habertürk Egeli


Geri Dön