03 / 05 / 2024

Tapu işlem adedi 1 milyonun altına inmiyor

Tapu işlem adedi 1 milyonun altına inmiyor

Türkiye'de gayrimenkul sektöründeki hareketliliğin devam ettiğini belirten Remax Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, tapuda gerçekleştirilen işlem adedinin yıllık 1 milyonun altına inmediğine dikkat çekti



Goldştayn, "Yılda 2 milyona yakın konut satıyoruz. 2009 yılında 180'in üzerinde franchise ofise ulaştık" dedi. Yılsonuna kadar bin 880 danışmana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Goldştayn, 10 yıl içinde her ailede bir Remax danışmanı olmasını istediklerini ve 10 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Remax Türkiye'nin Akbank sponsorluğunda yayınladığı "Gayrimenkulün Liderleri" kitabı, kitapta başarı öyküleri yer alan 19 gayrimenkul profesyonelinin katılımıyla dün gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan Goldştayn, "Kriz nedeniyle ortaya çıkan zorunluluklar satıcıların bir kısmı için aciliyet faktörünü gündeme getiriyor. Buna rağmen, fiyatlar olması gereken düzeye göre hareket ediyor. Doğru fiyatla satılan gayrimenkuller alıcı bulacak" diye konuştu.





Hürriyet





 


Geri Dön