08 / 07 / 2024

Tapucom ve Reoscom'dan teknolojik işbirliği!

Tapucom ve Reoscom'dan teknolojik işbirliği!

Gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom ve bulut tabanlı emlak yönetim programıyla danışmanlara hizmet veren RE-OScom ile yeni bir işbirliğine imza attı. 



Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom ve geliştirdiği bulut tabanlı emlak yönetim programıyla gayrimenkul profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran RE-OScom yeni bir ortaklığa adım attı. 

Bu ortaklık ile Tapucom, tek satış yetkisine sahip olduğu portföyünü, bütün emlakçıların erişim sağlayabildiği, RE-OScom “Portföy Havuzu”na yükleyecek. Böylelikle RE-OScom Emlak MLS paylaşım sistemine kayıtlı olan danışmanlar Tapucom’un kazandıran platformu Alıcılar Kulübü’ne kayıt olarak Tapucom’da yer alan gayrimenkulleri satıp kazanç elde etme olanağını yakalayacaklar.

Sektörü büyütecek çözüm ortaklığı 

"Yönet. Yayınla. Paylaş. Kazan." sloganıyla çalışan RE-OScom Genel Müdürü Hüseyin Öztürk, amaçlarının gayrimenkul danışmanlarına "Hepsi bir arada, tek ekranda, kolayca hizmet sunabilmek" olduğunun vurguladı. Öztürk, sözlerine şöyle devam etti: "Tapucom işbirliği ile RE-OScom MLS Portföy Havuzu'nu bankaların, vakıfların ve şirketlerin portföyleriyle daha da genişletmiş oluyoruz. Böylece üyelerimiz bu portföyleri de satabilecek ve buradan kendilerine ekstra satış opsiyonları yaratacaklar. Çözüm ortaklığımızın sektörün büyümesine önemli katkı sunacağına inanıyorum."

Tapucom ve Reoscom dan teknolojik işbirliği!

“Uzman gayrimenkul danışmanları ile birlikte büyüyeceğiz” 

Tapucom'un Kurucu Ortağı Emre Erşahin ise Tapucom olarak en büyük önceliklerinin müşterilerine şeffaf bir süreç sunmak olduğunu vurguladı. Erşahin, “Aracılar Kulübümüzde Türkiye'nin birçok ilinde, alanında uzman gayrimenkul danışmanları ile çalışıyoruz. Yaptığımız iş birliği sayesinde RE-OScom sistemine üye olan danışmanlar da artık Tapucom'da olan, tek satış yetkili ve uygun fiyatlı gayrimenkullere erişim sağlayabilecekler" dedi.

Tapucom ve Reoscom dan teknolojik işbirliği!

Değerinde tapularla destek 

Son yıllarda gayrimenkul hakkındaki şeffaf bilgi yanında fiyat şeffaflığının büyük önem kazandığının altını çizen Emre Erşahin, fiyatlarını aniden yükselten ev sahiplerinden dolayı işleri zarar gören danışmanlara değerinde tapular sunarak destek sağlayacaklarını belirtti.

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!


 


Geri Dön