15 / 05 / 2024

Taraklı'da 48 sosyal konutun anahtar teslimi yapıldı!

Taraklı'da 48 sosyal konutun anahtar teslimi yapıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Taraklı ilçesinde yapımı tamamlanan 48 sosyal konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, hükümet olarak vatandaşların ev sahibi olması için çalışma yürüttüklerini anlattı...




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Hükümetten gitmemizi istiyorlar ama millet bizi seçti. Millet, bizi seçtiği sürece hiçbir yere gitmeyeceğiz. Gitmemiz gereken günü, bize Amerika'dan söyleyemezler, o günü bize millet söyleyecek" dedi.


İslam, Taraklı ilçesinde yapımı tamamlanan 48 sosyal konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, hükümet olarak vatandaşların ev sahibi olması için çalışma yürüttüklerini anlattı. 


Bu tür sosyal konutları ülke genelinde yaptıklarını vurgulayan İslam, "Bu tür konutların benzerlerini tüm ülkede yapmak artık bakanlığımızın işi oldu. Bakanlığımızın bu manada yaptığı pek çok uygulama var. Bu tarz konutları, 27 yıl vadeyle ayda 100 lira ödemeyle sahiplerine teslim ediyoruz. Tapusu sizin olan evlerin, onarımını da yapıyoruz" dedi. 



AA


Geri Dön