29 / 04 / 2024

TOKİ Beylikova'da 48 konutun anahtar teslimi yapıldı!

TOKİ Beylikova'da 48 konutun anahtar teslimi yapıldı!

TOKİ tarafından Bevlikova ilçesinde yapımı tamamlanan 48 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. Törene Kaymakam Selçuk Haskırış, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Haliloğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp de katıldı.



BAŞBAKANLIK Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bevlikova ilçesinde yapımı tamamlanan 48 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. 2013'te başlayan projede inşaat tamamlanarak evler hak sahiplerine törenle verildi. Anahtar teslim törenine Beylikova Kaymakamı Selçuk Haskırış, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Haliloğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 


Törende konuşan Belediye Başkanı Özkan Alp. "Beylikova'ya yapılan yatırını Beylikova'da kalır diyerek yola çıktık. Bu projeden sadece Beylikova'da oturanlar yararlanacak demiştik aynen dediğimiz gibi de oldu. Bu konuda emeği geçen herkese ve bizimle birlik beraberlik içinde çalışan herkese teşekkür ederiz. Konutlarını alan ev sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyor, ömür boyu güzel günlerde oturmalarını diliyorum" dedi. Alp ayrıca ev sahiplerine anahtarları vererek evleri gezdirdi.


Şehir Gazetesi




Geri Dön