15 / 05 / 2024

toki beylikova

toki beylikova

TOKİ tarafından Bevlikova ilçesinde yapımı tamamlanan 48 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. Törene Kaymakam Selçuk Haskırış, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Haliloğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp de katıldı.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura sonuçları 07.07.2020 ve TOKİ Eskişehir Beylikova kura sonucu listesi...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Beylikova 2. Etap projesinde yer alan 189 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap 100 bin konut başvuru detayları!

TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap 100 bin konut başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Eskişehir Beylikova 2. Etap başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtları...

TOKİ Beylikova'da 48 konutun anahtar teslimi yapıldı!

TOKİ tarafından Bevlikova ilçesinde yapımı tamamlanan 48 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. Törene Kaymakam Selçuk Haskırış, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Haliloğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp de katıldı.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

toki beylikova Haberi

toki beylikova

BAŞBAKANLIK Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bevlikova ilçesinde yapımı tamamlanan 48 konutun anahtar teslim töreni yapıldı. 2013'te başlayan projede inşaat tamamlanarak evler hak sahiplerine törenle verildi. Anahtar teslim törenine Beylikova Kaymakamı Selçuk Haskırış, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Haliloğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 


Törende konuşan Belediye Başkanı Özkan Alp. "Beylikova'ya yapılan yatırını Beylikova'da kalır diyerek yola çıktık. Bu projeden sadece Beylikova'da oturanlar yararlanacak demiştik aynen dediğimiz gibi de oldu. Bu konuda emeği geçen herkese ve bizimle birlik beraberlik içinde çalışan herkese teşekkür ederiz. Konutlarını alan ev sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyor, ömür boyu güzel günlerde oturmalarını diliyorum" dedi. Alp ayrıca ev sahiplerine anahtarları vererek evleri gezdirdi.


Şehir...