29 / 04 / 2024

Seyrantepe'de 966 konutun anahtar teslimi yapılacak!

Seyrantepe'de 966 konutun anahtar teslimi yapılacak!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak.



Şehitkamil Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Seyrantepe konutlarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşları mağdur etmemek için Seyrantepe Konutları'nı inşa ettiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, 966 konutun anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirileceğini duyurdu. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'nde yapımını tamamladığı konutları hak sahiplerine teslim edecek. Seyrantepe konutlarındaki daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Anahtar Teslim Töreni' ile hak sahiplerine teslim edilecek. 


"KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİZ" 

Seyrantepe Konutları'nı inceleyerek yetkililerden bilgi alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu: "Seyrantepe Konutları'nda mutlu sona yaklaştık. Vatandaşlarımızın her gün özellikle 'Bu konutlar ne zaman teslim edilecek?' diye sorduğu bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslim törenini 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'anahtar teslim töreni' ile gerçekleştireceğiz. Diğer kalan kısmını da inşallah yıl sonu itibariyle teslim etmiş olacağız. Şu ana kadar teslimatın gecikmesi söz konusu değil Vatandaşlarımızın haklı olarak 'gecikti' demesinin sebebi; eksiksiz ve konforlu konut teslim edebilmekti. Bütün denemeleri, temizlikleri yapıldı. Vatandaşlarımıza sorunsuz teslim edebilmek adına süreç biraz uzadı. Özellikle bu bölgedeki konutlarımız kentsel dönüşümde evleri yıkılıp yerine konut alan vatandaşlarımız. Yeni yerleşecekleri alana bir an önce geçip; okul sorunlarını, ikamet sorunlarını, ısınma sorunlarını çözmek için acele ediyorlardı. Bu konuda da haklılar. Ama bizim her zaman söylediğimiz bir şey vardı: 'Şehitkamil Belediyesi olarak planlama sürelerimiz uzun olur ama imalat sürelerinde ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyiz. İnşallah vatandaşlarımız buraya taşındığında da bunu hissedecekler."


Gaziantep Ekspres


Geri Dön