15 / 05 / 2024

Seyrantepe konut

Seyrantepe konut

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak.

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Seyrantepe Avangart İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 735 konut ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesinde Eylül 2019'da anahtar teslimler gerçekleşecek. İşte Seyrantepe Avangart İstanbul ödeme seçenekleri...

Avangart İstanbul Seyrantepe 2017 ödeme planı!

Toplam 735 konut ve 18 dükkandan meydana gelen Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. İşte Avangart İstanbul Seyrantepe 2017 ödeme planı...

Seyrantepe Avangart İstanbul fiyatlar!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 dükkandan meydana geliyor. Seyrantepe Avangart İstanbul fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de yer alan Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 dükkandan meydana geliyor. Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Seyrantepe konut Haberi

Seyrantepe konut

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Seyrantepe konutlarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşları mağdur etmemek için Seyrantepe Konutları'nı inşa ettiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, 966 konutun anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirileceğini duyurdu. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan alanlara yeni konutlar inşa eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'nde yapımını tamamladığı konutları hak sahiplerine teslim edecek. Seyrantepe konutlarındaki daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Anahtar Teslim Töreni' ile hak sahiplerine teslim edilecek. 


"KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİZ" 

Seyrantepe Konutları'nı inceleyerek yetkililerden bilgi alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu: "Seyrantepe Konutları'nda mutlu sona yaklaştık. Vatandaşlarımızın her gün özellikle 'Bu konutlar ne...