27 / 04 / 2024

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Firma: Dap Yapı

Proje: Yeni Levent

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.



DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyan  Yeni Levent  projesi ‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile hayata geçiriliyor. Satış sürecinin devam ettiği Yeni Levent projesinde yer alan konutların satışları devam ediyor.

DAP Yeni Levent projesinden konut sahibi olmak isteyenler için 60 ay 1,99 faiz imkanından yararlanabiliyor. 

Yeni Levent projesinin arsa alanı 53 bin 46 metrekare olarak açıklanırken 16 blok şeklinde yükselen projenin inşaat alanı ise 218 bin 862 metrekare şeklinde belirtildi.

Peki Yeni Levent projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Levent projesinde toplam kaç konut bulunuyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve Yeni Levent projesi ile ilgili detaylar...

Tarihi fırsat Yeni Levent te! 60 ay 1,99 faizle!

Toplamda 967 adet konutun yer aldığı Yeni Levent projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Üç futbol sahası büyüklüğe sahip yeşil alanıyla dikkat çeken Yeni Levent projesi yüksek tavanlı salonlar, geniş bahçe, teras ve balkonlar,  özel sosyal donatı alanlarına da sahip.

YENİ LEVENT PROJESİ NEREDE?

Yüksek tavanlı mimariye sahip Yeni Levent projesi; Kağıthane Devlet Hastanesi, İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, Seyrantepe Metro Durağı, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi,  Avangart İstanbul ve Skyland İstanbul'a yakın konumda bulunuyor. 

Proje; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 kilometre, Avrasya Tüneli'ne 22 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 7,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

 

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

Ispartakule Modern Yaka 14 ay sonra teslim! 60 ay vadeyle!

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!


projeye sor



Geri Dön