Perakende

Tarım Kredi indirimi patlattı! Tarım Kredi'de çay, tavuk eti, deterjan fiyatları dip yaptı! 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri güncel indirim listesini yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim talimatından kısa süre sonra Ağustos'ta başlayan indirimler, Tarım Kredi Kooperatifte ekim ayında da tam gaz devam ediyor

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin ekim ayı yeni indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim talimatından kısa süre sonra Ağustos'ta başlayan indirimler, Tarım Kredi Kooperatifte ekim ayında da tam gaz devam ediyor. Tarım Kredi Market'in online internet sitesinden açıklanan indirimli aktüel ürünler bu hafta raflarda satışa çıkarılacak.

Tarım Kredi Market'in resmi internet sitesinde yayımladığı indirimli aktüel katalogda, ürünlerin indirimli fiyatları dikkat çekti. Bu hafta Tarım Kredi'de pirinç, sucuk,  deterjan, tuz, tavuk eti, mercimek gibi ürünlerin fiyatlarındaki ucuzlukta gözden kaçmadı. Peki, Tarım Kredi'de indirime giren aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç lira oldu? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

TARIM KREDİ AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ 20 EKİM 2022

İşte diğer indirimli ürünler ve 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

https://www.tarimkredi.org.tr/

Editör Notu: Bu haber 20 Ekim 2022 tarihinde saat 11:03'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 70 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise 1002 lira değerindedir.

Çocuklu aileler müjde! PTT'den 350 - 650 TL ödeme yapılıyor! 

Emeklilere geri ödemesiz 7 bin 500 lira verilecek! Elinizi çabuk tutun süre daralıyor! Akbank, Garanti, İŞ, Yapı Kredi..

Emekliler havalara uçacak! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe zam yaptı!

A101'de indirimli çeyiz aktüel ürünler bugün raflarda! A101'de 9 taksit fırsatı! A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi...